2012.05.13

Skolan tar all den tid och ork jag har, men jag kör gärnet och försöker slappna av ändå. Hur då? jo med jobb, personlaen tycker jag är dum i huvet som jobbar mitt i massa tentor men för mig är det avslappning. Låter kanske konstigt men mitt i stress, krav och förvirring känner jag något slags lugn. Vet inte om det är bara just det stället men jag trivs, och det är så kul att personalen säger att det ör så roligt att jag är tillbaka, till och med chefen. Glad tjej!
Vad har hänt sen sist då?
- JAG KLARADE MINSANN VG PÅ FONETIKTENTAN, och fattar det fortfarande inte, den enda i klassen på den tentan med VG, kan jag vara stolt eller vad, men jag hade gett mig F*n på att klara den, och gjorde det med barvur ! Kan jag leva länge på:P
- inte lika glad blev jag när jag hämtade ut TENTA 1 med ett stort U på, slarvmaja är jag, men nu ska texten vara mer förståelig och ha en röd tråd. NOTE: man kan inte skriva tenta när man tänker på en massa annat...
- Bokade kryssning med favorit salaborna idag! kommer bli himla nice !
- London väntar runt hörnet
_ mitt jobbschema bör komma ut i veckan
- skriver för fullt på TENTA 2 som ska in 21 maj parallellt med muntlig examination den 28e maj. Gruppindelningen är gjord och jag inte vara mer än nöjd. fick med mig 2 av mina buddies så det gör mig lite lugnare!
dags att stänga ner fabriken för idag, mer tentaplugg väntar imorgon, sen är det dansavslutningsshow på Carlforska. Lovely.
PUSS

Kommentera här: