21.38(22.38)Måste ju bara säga att det va skitskoj att träffa dig igen michelle!

soffläge är det som gällt denna helgen. somnade framför Eurovision i lördags, jag i en soffa och emma g i den andra. vaknade vid 9 igår morse. smed planer och kom på att vi ville till IKEA. Emma J joinade också. blev lunch där och sen strosade vi runt bland möbler och planerade våra famtida lägenheter lite granna. sen köptdes det mat och godis. ännu mer mat på tesco mitt emot. väl hemma vid 5 elelr nåt sånt slog vi igång vi på saltkråkan och tugga förfullt i oss våra köpta onyttigheter. sofia kom över och vi lagade laxrulle, åh så gott det var! sen kollade vi på filmen som sofia hyrt genom mig i telefon haha. men det sög! konstigare film får man leta efter!
sofia dumpade oss vid 12 och vi andra somnad ei soffan. emma J vaknade till och drog vid 2 eller något.
var grymt trött när jag vaknade imorse men emma J väckte oss med sin ljuva stämma i telefonen:)
drog till oxford street, lite shopping. LITE , så menar jag lite. 2 linnen till mig, och ett var till totto och virus. så söta!! sen gjorde vi oss ett försök att äta på pizza hut med dumpade dom. tog buss tillbaka till HS och käkade burgare på lloyds. emma j drog sig ehmmåt för barnvakt med jag och emma satt kvar och chillade lite. sen åkte vi hem till henne. pratade lite med barnen och barnens farmor. väldans trevligt.

sjukt trött men ska, såfort emma g ringer, pallra oss över till emma j för ytterligare lite soffläge.
man får vara lat ibland!

puss

19.51(20.51)

gårdagen va grym . "efterfesten" inte alls..
dagens: soffhäng med emma G, misslyckat försök att shoppa på westfield. finbesök av fröken zäther för lunch.nu intagit soffläget med en sjuk emma. stackars!!
lilla jönssonligan står för underhållningen denna grymt sega lördag.
puss

22.19(23.19)

iih, nu ringde michelle precis! nu är det på riktigt! imorrn ska jag få träffa henne! underbart!

har förövrigt haft en asnice kväll. Pratat med tovis, åh vad jag saknar den ungen! paketet med hennes kläder har kommit fram , tack för det:).

nä sovdags- ska möta kvinnan vid victoria imorrn vid 10 typ, eller ah när hon ringer helt enkelt:D