onsdag

En väldigt  bra uppfinning är enligt mig, ljudboken. Perfekt när man fördriver tid på jobbet som mitt jobb. Perfelt ju, man behöver inte ens anstränga sig att läsa bara lyssna i i-poden. Har hunnit " läsa" massvis med böcker, just nu är det  famous five. Så grymt härligt att höra brittisk engelska igen!! Lyssnade på sune igår, och folk kollar rätt snett på en när man helt random börjar asgarva;Dhihi. taggad till tusen inför nyår! Hårfärgning nu, sen dusch och packa det sista. sticker till v-ås direkt efter jobb imorrn:)
pusspuss

Det där med uttal.

Blev övertid idag- och vid 4 rasten satt jag, anton och Pauline och några till och diskuterade ettiketten på min flaska, det var en julmust från märkte  vi just diskuterade hur det uttalades. Anton sa helt klart att det heter " apotekarens", men pauline sa hon hade hört nån historia om nägon arne som tydligen hade något med märket att göra. Så hon gissade på "Apotek- Arnes" (uttal apotek och sen arne, inte specc svårt).

vad tror ni? någon som vet hur läget ligger till?
. Vet anton kikade upp det direkt där men vi fick inget vettigt svar:P
ja sånt här diskuterar vi mest i brist på annat. Övergick snabbt till förbjudna föremål vid flygningl, hur fan vi lyckades med det. Jaja tur folk livar upp stämningen iaf;D ska försöka få nåt vettigt svar av ena chefen om torsdag fredag, har ju ingen aning om hur vi jobbar/inte jobbar.
Sovtime!
xx

Pluggis

Jaha då var det klart; om 3 år är jag förhoppningsvis klar förskolelärare. Start 24:e januari, vilket betyder att jag kan jobba ända fram till 23:e januari. pengar pengar pengar! Lär behövas när jag går in i det fattiga studentlivet och därmed flyttar in hos F:)


whoop whoop

puss!