åh..

det tar för mycket energi ur en helt enkelt.. trött jag blir!
plötsligt känns det mesta helt värdelöst, trött jag blir på det med.
godnatt, hoppas på en bättre morgondag!
puss

helgen

Denna helgen har ett ord: AWESOME!

föreläsning i fredags, värdelös iofs, lunchade med Ida och Mimmi sen dumpade vi den föreläsningen. skulle egentligen hålla på till 4 men orkade inte.. fick skjuts hem till Jenny och daniel, dit även daniels mamma och syster kom, fikade ett bra tag och pratade lite, himla trevliga. förberedde kvällen och stack till cissi vid 5 för lite(eller mycket?) AW på BMB. åt tacos och sen joinade även Linda, alex, pelle och senare även Gustav(long story:)) och 2 av hans kompisar:) så niice. stack vid 11 tiden , käkade på donken sen hem till jenny och sova.

shopping hela dagen igår med J&D och E &R, god mat och även fika hanns med:)
sen på kvällen kom Cissi hit och vi åkte och hämtade pizza och såg mello, mest deckade i varsin soffa, jenny och daniel joinade en stund dom med. blev en film sen somnade vi. helt slut.
cissi skulle upp å jobba så hon stack tidigt imorse och lämnade mig för en hel dag med plugg!
måste få det gjort.. sista tentapluggsveckan försvinner ju eftersom vi får finbesök från staterna en hel vecka:P all the way form texas! awesome:))

jaja åter till plugget...

xxx

torsdag

ledig & denna dag bjuder även den på sol- och plugg. ska strax dyka ner i böckerna.
det här plugget är väl inget jag MÅSTE göra idag men allt detta är inför TENTA2 så vill gärna vara ute i god tid så jag slipper sitta veckan ev kvällen innan. För då har vi ju finbesök från USA, texas närmare bestämt:) hur kul?!:) får jag prata american English igen, trots att brittish ändå är finare tkr jag:P

hela högen här är sjuka så det är väl en tidsfråga tills jag själv blir det.. fast det är jag väl redan. halsont och matt. kul.


just ja: London bokas till helgen 10 juni! awesome. cissi kunde då också:) Happpppyyy!!♥
så Pam, jess x2, ebba, se till att vara lediga den helgen, prettttty pleeeease:)
åh vad jag har saknat det: shoppingen, parkhäng, walkis, lambrini, wetherspoon osvosv
självklart ska jag besöka familjen också!

xx