2013.04.26

TGIF !
Om jag är ledig? Svaret är nej, men det gör inte mig så mycket, är rätt glad ändå:P
Jobbade på förskolor både i förrgår och igår. Två olika för att vara exakt. Gillade första stället mycket mer. Bättre lokaler, utegårdar och trevligare personal:P Stannar sådär tror jag. Behöver inte gå in mer i detaljer;) Men känns skönt att komma ut på ställen där jag får ta det ansvar jag vet att jag klarar, hade 8 barn vid lunchbordet i onsdags, en ordinarie hade 6 barn och den andra ordinarie hade 3 barn. Schysst uppdelning, men inget jag tog skada av:P

Ska strax åka och möta upp Cissi och lilla bebis, Eller hon är inte så liten längre, och inte så mycket bebis längre. Lill sessan blir ju hela 1 år i sommar !!! Var tog tiden vägen?

Nu har jag bara en önskan så är min vardag rätt trivsam ändå. Har hållit mitt löfte med att inte låta folk få mig att må dåligt eller bli deppig, så därför avslutar JAG saker innan det går för långt eller den personen avslutar som gör situationen värre. JO.. den önskningen är värme och sol !!! NEJ johanna, inte besöket hos dig tänker jag på nu utan sol och värme hit till kalla sverige !!

dags att göra lite nytta:)

xoxo

2013.04.21

Jaha.. strax ännu en helg över. Idag är det söndag, och alltså en vecka sedan det var " sista dagen i swe för bästis ". natten innan vi körde henne till Arlanda och lämnade henne åt världen! Har nyss pratat med kvinnan och det finns ingen som kan få mig så lugn inombords som hon- även fast vi nu är mååååånga 100 mil ifrån varandra.. Men tiden går fort och en resa ner -upp-vänster-höger(?) på kartan ska planeras in. Jag är alltiså inte helt tappad vad det gäller geografi, utan mer vars i världen hon hamnar än är oklart;)

Har haft en helg med jobb and I love it. Ja jag älskar mitt extrajobb! bara av att mötas av en boende som kramas när man kommer dit är kanon ! Känns som att sommaren kommer bli bra. dock inte lika många vikarier som i sala, för genom åren har vi haft otroligt roligt på somrarna ( förutom vissa stolpskott som alltid brukar ingå). Men detta året har jag jobbat på att bli ett nytt jag- och jga kan säga att jag nog är på god väg att lyckas ! Jag har sagt upp mig från vikariaten i sala och fått en nytt jobb i västerås. Jag har stått på mig och nu blivit godkänd att få jobba som vikarie även inom skolan i västerås stad! Jag har utmanat mig själv otroligt mycket när det gäller att undervisa på VFUN, jag har lagt tid på de som bryr sig- och inte tid på de som inte bryr sig , utan bara när de passar dem själva. Jag har bestämt att klara skolan, nu är det 2 terminer + en månad kvaar !! och sen flytta! Ja jo känns som att livet ordnat sig helt okej faktiskt.

förbereda tentan till imorgon var det ja. usch !!. mutnlig tenta,,

2013.04.18

Något som jag aldrig kommer vänja mig vid är att vara effektiv när jag skriver tenta ! Jag sitter X antal timmar framför böcker och dator men känner att jag ofta behöver små pauser. Dessa pauser kan benämnas som facebook, bloggar och göra kaffe;) Äh det får jag helt enkelt leva med, om ett år, för att vara exakt, gör jag mitt sista arbete på högskolan: examensarbetet! Det kan jag leva med:P

Är inne i min härliga träningsbubbla igen. Körde en timmes Aerobics i tisdags, en timmes afro+ en timmes puls igår och ikväll väntar en timmes Step. Att vara i min härlkiga bubbla får mig att tänka mindre, köra skiten ur mig själv, fylla på massa ny energi till att orka, samt att jag lockas inte av att äta massa onyttigt, snarare tvärtom. kan bli galet sugen på sallader, eller vissa grönsaker bara sådär. Högst på listan nuförtiden är ångkokt broccoli med aromat. mmmm ! godis.

Helgens planer är delvis öppna, men lördag väntas 50 års kalas! däremellan ska tentorna bli klara, ska överleva måndagens muntliga tenta ( give me strength..) och försöka kamma in ett godkänt på skriftligen tentan innan vi kickar igång sista kursen för denna termin. Musik, bild och drama står på schemat.

Puss