2012.12.22

Ibland får jag bara sånt sug på att blogga- typ som nu. De får som faktiskt läser mina inlägg fortfarande, bra där !
 

 Jag vet att bloggen har dött lite till och från, och namnet kanske inte riktigt stämmer in på mig för tillfället. Det vill säga vars jag håller hus, mer att det ständigt finns i tankarna, och jag vet vad jag vill. Dagarna räknas och det blir mer och mer verkligt. Snart är den Elin jag vill vara tillbaka igen. Okej det där lät som jag är schitzifren eller något, men nu fattar:)

 Jullov för det flesta, men inte för mig då två tentor ligger halvskrivna och väntar på att bli fulla, som vi på nyår;) Blir en lugn jul, sådär med jobb kanske, och fest på nyår. Tack för det !

 

livet rullar på helt enkelt, skepp och hoj !

 

2012.12.11

alldeles för mycket tankar. Hur mycket kan man vända på en tanke ut-och-in?
Men har iaf börjat med något bra: istället för söndagsångesten som verkar infinna sig varje söndag här i sverige, fest eller inte dagen före: it's there! Anyways, när ångesten infinner sig: åker jag och tränar.
 
Idag är en tung dag, men nu har jag funderat klart och istället för att gräva ner mig åker jag och tränar, ett medel pass, vilket betyder en level högre än jag brukar. Detta kan bli tungt, men skiten måste försvinna och fyllas med nåt bra i huvet, träning tex !
 
 
adios!