lördag

Idag har jag och jessica vart riktigt turistiga. Åkte till London Borough market, matmarknad. gick runt där en stund, va trevligt. åt kycklingwrap och jess kycklingburgare( som hon pratade om resten av dagen om hur god den var)sen hamnade vi på London bridge och bestämde oss för att gå till tower bridge, tog en promenad över den bron och helt plötsligt va vi vid tower of London som jag berättat för jessica om under dan men inte kom på namnet på. ville gärna gå in med kostade 20 pund per person, så vi bestämde oss för att inte gå in där idag.därefter tog vi buss tillbaka till Märble arch och shoppade, nya skor och armband för min del, väska och armband för jessicas del, kan ju tillägga att det blev samma armband- sjukt snyggt!
sen åkte vi lite buss- fram och tillbaka till kings cross( fråga oss inte varför) :) sen buss tillbaka till hyde park corner och hem till jess oh hon hämtade kläder och pratade lite med hennes unge. så söt:)
hem hit för fix, ska snart till sofia och sitta där lite innan jag och jessica ska ut. vilka som joinar senare är ett mysterium..

PUSS

friday

Då var barnvaktskvällen över, eller jag "jobbar" ju egentligen fortfarande men ungarna sover så nu är det lungt.
Minstingen har haft kompis här som aldrig ville åka hem, pappan fick lyfta ut han ur huset, då ungen vägrade åka hem och gömde sig bakom soffan, haha.
Nu har jag också helg. häärligt, ännu mer najs är ju att jag fick 150 pund i lön för verbier veckan;) me like!
nä nu ska jag babbla klart med jessica, sen slå igång vänner och därefter sova.
puss & godnattSKÅL FÖR LONDON

thursday

Råkade såklart somna igår efter att jag pratat med jessica runt 1, sov till halv 4, haha NAJS! började jobba vid 4, slängde ihop cupcakes, lagade fiskpinnar till Kidsen och vi åt. Mellankillen hade sån jobbig läxa så det tog 2 timmar för stackaren att göra klart läxan, vilket betydde att efter läxan var det en snabbdusch för honom och direkt läggdags. COMMON' HE'S 9! När jag var nio tog väl vår läxa typ 10 min, om man ens hade läxa:P

Va väldigt stressad kväll då jag skulle bada lillen samtidigt som jag skulle hjälpa mellankillen med läxan. Men A&E som vart på möte kom hem vid halv 8 men gick igen en kvart senare för att gå ut och äta. Nattade lillen,och nattad sen mellankillen, och sen kollade jag på lite tv med äldsta innan hon gick upp vid 9. Pratade en stund med jessica sen slog jag igång ett vännerasvnitt och somnade.

Idag fick jag sovmorgon till 8, helt okej. Gjort det som ska göras på morgonen , men är så trött så tänkte sova lite.


Bild från i fredags

PUSS