TGIFDen här sommaren har gått alldeles FÖR snabbt! det är först när skolan börjar igen man inser det. idag är det fredag och jag har varit igång sen tidigt. Var till ica oh skulle fylla på busskortet med fler resor men då hade jag en kvar som försvinner när man laddar på tydligen, så sket i det. Drog till mosters förskola och snodde bilen och åkte och hämtade 4 kids som hade haft friluftsdag. mkt trötta killar! Sen har jag bakat minsann, gav mig på att göra american blurberrymuffin, och lyckades väl sådär, det växte inte på höjden, mer åt bredden men smaken är det nog inget fel på:P

senare ska jag göra blåbärspannkaka sen väntar fredagsmys på jura. njuter av min sista lediga helg för en lång tid framöver!

puss

Gör om, gör rätt!

Jag har gjort det igen- jag har drömt om London och vaknat upp med ett leende och tron om att jag är där. Gissa om besvikelsen när jag inser att jag inte är det... hm.. ska detta någonsin lägga sig? ska jag någon gång kunna känna mig som hemma här?! Vill såå ge det en chans och vill(läs: borde) gå klart skolan. Jag johanna och josse har ju som sagt redan bestämt vad som händer efter skolan. så får väl nöja mig med det.

Pratade lite löst med mamma och moster om att åka igen i November men får se hur det blir med de planerna:)

igår blev jag ett år äldre, men inte mycket smartare;D dagen firades hemma hos mamma med folk.
och brorsans tjej, som jag förörvigt fick en himla fin present av, har fått hem en ny vovven. Fauna heter hon och kommer vara hennes nya projekthund ett år frammåt för försvaret:D


London tower Bridge and I, last friday nite <3

UPDATESorry för sjukt dålig update( för de få läsare jag faktiskt har).

VAd har hänt sedan sist då?:
slutade sommarjobbet, blev 2 extra dagar än beräknat, men jag klagar inte.  sommrkurserna är klara och ivägskickade för ett betyg. Har blivit en hel del fest, med västeråasre, med salabor och med Londonbor.
ja jag har varit till London igen;D med min äldsta och bästa vän Johanna denna gång, och om vi hade det bra och sjukt kul? behöver du ens fråga?!;D avslutade resan med utgång i västerås i lördags, endast för jag inte skulle sitta hemma och deppa. och har fått johanna att bli kär i staden med:)
har haft galna dagar i min favoritstad och är mer än nöjd. men vad hade dessa dagar blivit utan  erwin och susan,. me burns, brahaman, sanjev, paolo och chrisitano, margret osv?;D eller hur johanna? hahahha:))

jaja ledig vecka, på måndag börjar skolan igen!.....