13.51(14.51)

Kollade på Allsång på skansen imorse. NU är sommaren här! finns det något mer mysigt än det. njöt av varenda sekund trots att gapapan Carola va där. Påminnde mig om förra året då jag,moster och killarna va på allsången. MYS!

imorse blev jag inlarmad, haha ja det är sant. Anette trodde jag hade gått, då jag inte är hemma speciellt ofta när hon kmr hem från schoolrun. så hon larmade och gick haha. vad hände? JO larmet gick igång såklart när ja va kvar. haha, lagomt skoj nöje såhär en onsdag morgon:)

har ätit lunch med Sofia och strosat runt i hammersmith. nu chillar jag (undrar hur många gånger om dagen jag använder det ordet?).  ska hämta lillen vid halv 4 och sitta på simning med han och chris(give me strenght). sen är det barnvakt till halv 9 som gäller, om det ens räknas som barnvakt.
därefter pubhäng med jess p, sofia mfl mfl.

puss

23.36(00.36)

La mig och sov någon timme imorse. det var skönt. jag drömde massor, menblev väckt av Ebba vid halv 2, hon ville bjuda på lunch. visst, varför inte. Tog och promenerade de få stegen dit. hade en snabb lunch med henne och hennes minsta unge. sen gick vi till hans någon sånglektion och sen hem till Pamela innan det va dags att hämta honom igen. Gick och köpte en glass i värmen. vid 5 åkte jag til hammersmith och mötte Millis och vi åkte till fäktningen i chelsea. Dumpade av henne på lektion och jag köpte lite att äta och satt i en park och fixade med mitt fotoalbum som jag håller på med- till mig själv såklart! Mötte upp henne vid halv 8 igen och vi tog taxi hem. Kvällen har spenderats på wetherspoon för en snabb öl med Ebba,Pamela och Cajsa.

11.12(12.12)

* jag är dödligt jävla trött
*jag har ingen aning om hur jag ska få hem alla mina grejjer om 2 veckor
* jag deppar sönder över att jag ska hem
* jag har ont i magen
* jag har tråkigt
*ebba har uppdaterat sin blogg
*jag har köpt allergitabletter
* hänger hos ebba senare
*ska hämta äldsta 20 över 5 och åka till chelsea= jobba över
* jobba över imorrn
*ev jobba över fredag
*barnvakt lördag
*om 2 veckor percis just nu lyfter planet!
*jag förstår mig fortfarnade inte på vissa personer
* det är dålig stämning här
* jag har ingen aning om vilka som är lediga och vill umgås i helgen. det är ju min sista..
*irriterar mig på reklamen i spotify
*har huvudvärk
*känner mig enormt fet. är det inte men känns så, äcklig känsla.
* har bara 30 pund kvar av lönen
*behöver fixa hej då present till millis. hon flyger till sthlm redan nästa ons

nu går jag och sover