091130

Ja helgen var ju minst sagt intressant.
Mötte upp sofia vid halv 11 i lördags och vi gick runt lite i Hammersmith innan vi skulle åka och möta nina. Träffade på jessica och hennes syster &jenny på primark. och Nina hade tydligen åkte samma tub som vi, haha. Drog oss mot IKEA, fick vänta på bussarna i hundra år, men väl där vart det köttbullar såklart, och sen gå runt och strosa i affären i evigheter:) slutade med massa julmust, nyponsoppa och ahlgrens bilar för min del. Sen åkte vi (och resten av London) tuben tillbaka, dom bygger om flera linjer så typ ALLA verkade åka victoria line i lördags, haha.
Drog oss mot Putney och hem till Nina, i ösregn. Firade lite första advent hos henne, med tänt ljus, pepparkakor, glögg, mandlar och julmusik, mys. & därefter var det dags för utgång, jag och Sofia tog oss tillbaka till Barnes, vilket tog snabbare än vi väntat oss. fix och sen till hammersmith för att Möta jessica, jenny och jenny. inåt stan och till en klubb. Var alldeles för mycket folk, men va skoj ändå. Ända tills jag får en knuff och ramlar i trappan och stukar foten, och därefter får en hel drink utspilld över mig av en kille som går förbi i trappan där jag sitter och har så sjukt ont och bara gråter. haha just då var ingenting kul... fick hjälp av jessica och de andra hem till dom iaf, sen klarade jag mig sista biten hem till mig. men att ta av sig skon när man kom hem va inte kul alltså, den satt verkligen fast, & det gjorde så sjukt ont!
igår kom jag inte ur sängen på hela dagen förutom att gå ner och äta adventsmiddag med familjen. fotknölen är stor som en tennisboll och alldeles blå-svart. idag känns det bättre, gör inte så ont, mest stelt, men foten är helt sne(?) hm..
anyway min 5 åring va så söt igår, kom upp med en skål med kakor, och mandariner. och skulle jämt klappa på min fot. :P

idag är jag invalid och skippar engelskan, SKÖÖÖNT säger jag får se hur de blir med resten av gångerna, bara 3 ggr kvar!
& min mellankille är hemma från skolan idag så det är mys, han kollar på spiderman och jag sitter här, inte speciellt jobbigt:)& tiden går snabbt när kidsen är hemma!=)

äh ska kanske göra något vettigt?

i veckan MÅSTE det verkligen köpas julklappar har ca 14 stycken kvar att köpa och till den här familjen ska dom ges redan 16 eller 17:e eftersom dom åker till sverige tidigt den 18e och kommer hem den 23:e, enligt pappan, ska höra med mamman (pappan ska inte med, han kommer stanna här och jobba).. men iaf tydligen flyger dom från sverige kl 11(om de är vår eller er tid vet ja inte) men jag måste sticka senast halv 2 härifrån, mitt flyg går halv 6 och det tar år att ta sig nånstans mitt på dagen och så nära jul också, hm kanske ska åka ännu tidigare? gäller att va ute i god tid:P haha
men de är ju bara 24 dagar tills jag är hemma! så snabbt det går, tyckte nyss jag va tillbaka i london efter att ha vart hemma i 10 dagar:P
 Men det är några dagar kvar och mycket ska hinnas med, vi ska fira nina på fredags, både andra,tredje och fjärde advent ska firas med svenskarna:) och en hel hög med julklappar ska köpas  osv. mys. de får gärna komma lite snö också, inte helt fel:)

PUSS

.


Ikea hela dagen sen adventsfirande hos nina och nu FESTska vänta på ett livstecken från sofia sen dra vi oss in mot city!

see ya