2012.10.21

NU är två tentor inlämnade och därmed förvsann tyngden från mina axlar. Det här som skulle bli något superkul, visade sig bli bland det värsta jag varit med om. Har tappat räkningen om hur många gånger jag har brytit ihop och tårarna bara runnit utan anledning. Igår senast.
Mamma tog mig i kragen och jag åkte till mormor där jag fick hjälp, både i form av att gå igenom tentan och få fika samt somna i mormors soffa framför körslaget och en film. Mysig lördag ändå trots ångesten.
Idag bjöd bästis på fika och pratstund. mysigt!
 
 
Är så glad att jag har dig ! Fina fina vän. jag talar ofta om hur viktig du är för mig och tillsammans klarar vi det mesta.År av vänskap och många fler kommer det bli. Dagarna räknas ner och snart är våra väskor packade för ännu ett äventyr ute i världen. Idag pratades om backpacking i Thailand, kambodja till exempel. I'm on it ! jag är inte klar med världen på långa vägar och finns det något bättre när jag får ha mina allra bästa och finaste vän vid min sida !
 One of those partynights with Prince Harry;))
 
 
 
 
Imorgon börjar ny vecka och eftersom jag lämnade in tentorna idag kan jag därför sova imorgon. Kl 15 ska jag jobba hos mina små busungar i flera timmar. Trots förkylning ska det bli skoj, längesen jag såg dom nu:) torsdag väntar engelska redovisning och jag SKA kämpa för mitt VG i denna engelskakurs också ! Målet förra terminen- målet denna termin, why not? Kämpa mot VG, nöjd med G ändå!
 
over and out
 
 
 
 

Kommentera här: