lördag

Idag har jag och jessica vart riktigt turistiga. Åkte till London Borough market, matmarknad. gick runt där en stund, va trevligt. åt kycklingwrap och jess kycklingburgare( som hon pratade om resten av dagen om hur god den var)sen hamnade vi på London bridge och bestämde oss för att gå till tower bridge, tog en promenad över den bron och helt plötsligt va vi vid tower of London som jag berättat för jessica om under dan men inte kom på namnet på. ville gärna gå in med kostade 20 pund per person, så vi bestämde oss för att inte gå in där idag.därefter tog vi buss tillbaka till Märble arch och shoppade, nya skor och armband för min del, väska och armband för jessicas del, kan ju tillägga att det blev samma armband- sjukt snyggt!
sen åkte vi lite buss- fram och tillbaka till kings cross( fråga oss inte varför) :) sen buss tillbaka till hyde park corner och hem till jess oh hon hämtade kläder och pratade lite med hennes unge. så söt:)
hem hit för fix, ska snart till sofia och sitta där lite innan jag och jessica ska ut. vilka som joinar senare är ett mysterium..

PUSS